Szállás és közlekedési információk

Szálláslehetőségek Bükkszentkereszten

3 napos túra esetén feltétlenül szüksége lesz bükkszentkereszti szállásra, de még az egynapos túra esetén is célszerűbb lehet előző nap már a helyszínen megszállni. Bükkszentkereszt honlapján a falu összes fogadóját és magán szálláshelyét megtalálja.

Szállásfoglaláskor érdemes arra gondolni, hogy a nagyon távolról érkezők időben megérkezzenek, akár már a túrát megelőző napon. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a szálláshelyeket általában 10 óráig el kell hagyni, azonban a háromnapos túrák utolsó napján a program délutánig tart.

http://bukkszentkereszt.hu/fogadok-panziok
http://bukkszentkereszt.hu/maganszallasok

Közlekedési információk busszal érkezőknek

Kérjük, feltétlenül tervezze meg korábban az utazását Bükkszentkeresztre, mivel lehetséges, hogy a délelőtti túrainduláshoz célszerűbb előző este megérkeznie.
A Volán menetrendjét ide kattintva találja.
(Feltétlenül állítsa be az utazás dátumát is, mivel különböző napokon eltérhet a buszindulások ideje.)

Az egynapos és csoportos túrák indulási helyszíne Gyuri bácsi gyógynövénykertje. Busszal érkezőknek a Bükkszentkereszt autóbusz-fordulónál érdemes leszállni, ahonnan 10 perces séta a gyógynövénykert.
A 3 napos túrák gyülekezőhelye a Közösségi ház (3557 Bükkszentkereszt, Kossuth utca 32). Ez is pár perc séta csupán az autóbusz-forduló megállótól.
Útvonalterv
Útvonalterv