Részvételi feltételek

Minden túránkra idén is csak online jelentkezést tudunk elfogadni. Ez túrázóink érdekében történik, hiszen így a túrák szabad helyeit a jelentkezések pontos sorrendjében tudjuk feltölteni.

1 napos gyógynövényismereti túra

A kertlátogatás és a túra részvételi díja azonnali online fizetés esetén: 2.500 Ft/fő, de lehetőség van csak a kert látogatására is jelentkezni, ez esetben a részvételi díj azonnali online fizetés esetén: 2.000 Ft/fő. Az online fizetés módjai a jelentkezés leadásakor SimplePay vagy SZÉP kártya online.

A részvételi díjat a helyszínen is ki lehet fizetni. Ebben az esetben a kertlátogatás és a túra részvételi díja 2.800 Ft/fő, a kertlátogatásé 2.300 Ft/fő. A részvételi díj a szakmai program költségeit foglalja magában. Gyermekeknek a részvétel 6 éves kor alatt ingyenes. 1 személy maximum 6 főt regisztrálhat.

3 napos gyógynövényismereti túrák

A 6 év alatti gyermekeket nem kell regisztrálni, azonban célszerűségi okokból kérjük, hogy az online regisztráláskor kerüljön rögzítésre, hogy a résztvevő 6 év alatti gyermeket hoz magával.

A 3 napos gyógynövényismereti és a „Fűben-fában orvosság” túrák részvételi díja felnőtteknek 31.000 Ft/fő, 6 és 14 év közötti gyerekeknek 15.500 Ft/fő. 6 éves kor alatt a részvétel ingyenes.

A háromnapos haladó „fűben-fában orvosság” túra részvételi díja felnőtteknek 35.000 Ft/fő, 6 és 14 év közötti gyermekeknek 17.500 Ft/fő, 6 éves kor alatt ingyenes.

A részvételi díj csak a szakmai program költségeit foglalja magában, a szállás és étkezés költségét nem. Fizetés az online jelentkezés leadásakor, azonnali teljesítéssel lehetséges: SimplePay vagy SZÉP kártya online. A 3 napos gyógynövénytúráinkra 1 személy maximum 4 főt regisztrálhat.

Csoportos gyógynövényismereti túra

A csoportos túrák esetén az online jelentkezési felületen a csoport képviselőjének az időpont kiválasztása után el kell küldenie számunkra jelentkezési szándékát, hogy a szervezők felvehessék vele a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett, mint például a túra tervezett hossza (csak kertlátogatás vagy utána kistúra is legyen a programban) és a várható csoportlétszám.

Egynapos, csoportos túráinkra min. 15 fős csoportok (szakmai szervezetek, alap- közép- és felsőfokú képzésben részt vevő iskolai osztályok, természetbarát körök, nyugdíjas klubok) jelentkezését várjuk. A részvételi díj előre egyeztetve átutalással vagy a helyszínen fizetendő. Az egynapos kertlátogatás és túra részvételi díja: 2.500 Ft/fő. Lehetőség van csak a kert látogatására is, ez esetben a részvételi díj: 2.000 Ft/fő. A részvételi díj a szakmai program költségeit foglalja magában.

Azt kérjük, hogy a túrán a csoport minimum 15 fős létszámban jelenjen meg. 15 főnél kisebb létszámú csoportokat csak a 15 főre vonatkozó részvételi díj befizetése fejében tudunk indítani.

Részvételi szabályzat

A programban mindenki a saját felelősségére vesz részt. A résztvevő a jelentkezéssel elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, amely itt letölthető, amelynek rendelkezéseit köteles betartani. A résztvevőnek tekintettel kell lennie az időjárási, ajánlott öltözködési, erőnléti stb. feltételekre, valamint a természetbeni, erdei túrákon való részvétel egyéb szokásos és jogszabályi előírásaira (kullancsvédelem, erdészeti, természet-, tűz- és balesetvédelem stb.).