Covid óvintézkedések

Kedves Látogatók!

1 napos gyógynövényismereti túra ikon 1 napos csoportos gyógynövényismereti túra ikon

Az egynapos és csoportos túráinkon a részvétel nincs védettségi igazolvány felmutatásához kötve, azonban a túrákon zárt helyeken (fogadóépület, mosdók) kizárólag maszkban lehet tartózkodni. A túrák alatt tartani kell a 1,5-2 méteres távolságot a többi résztvevőtől, a gyógynövénykertben és a terepi túrán is.

3 napos „Fűben-fában orvosság” túra ikon 3 napos gyógynövényismereti túra ikon

A háromnapos gyógynövényismereti és „Fűben-fában orvosság” túráinkon 18 év felett kizárólag érvényes védettségi- és személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával lehet részt venni.

A kormányrendelet értelmében 18 év alatt egyelőre csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel érkezhetnek a látogatóink. A védettséget igazoló dokumentumokat a helyszínen, a program kezdetén kell a túravezetőnek bemutatni. Amennyiben ezt a résztvevő nem teljesíti, úgy a túrán nem vehet részt.

Abban az esetben, ha a koronavírus-járvány miatt ismételt szigorításokra kerülne sor, és az eseményt nem tudjuk megtartani, akkor a befizetett részvételi díjat visszafizetjük.

A befizetett részvételi díjat abban az esetbe is visszafizetjük, ha a résztvevő időközben igazoltan karanténba kerül vagy megfertőződik.

Köszönjük megértésüket!